Апарт Хотел Сирона

Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог - Вашата дестинация за пълноценна и спокойна почивка, вкусна храна и голям избор на СПА процедури

Всичко започна през 2007 година ...

Оттогава се стараем да бъдем лидери в предоставянето на качествено хотелско обслужване. Доверете се на нашия професионален екип, който ще се погрижи за Вашата пълноценна почивка. Очакваме Ви в новото допълнение към хотели "Сирона" - Апарт Хотел Сирона в Разлог!

Апарт Хотел Сирона Разлог-пълноценна почивка и голям избор от развлечения
a

Доверете ни се

Имаме 13 години опит в хотелиерството и ще се погрижим да изживеете една напълно пълноценна почивка за Вас и Вашето семейство!

a

Безплатна анулация

Възползвайте се от безплатна анулация 3 дена преди Вашия престой! Очакваме Ви отново!

Спокойствие

Отървете се от натрупания стрес от ежедневието! Отдайте се на пълноценна и спокойна почивка в полите на Пирин Планина!

a

Начини за плащане

За Ваше удобство предлагаме различни и гъвкави начини на плащане за Вашия престой.

Локация

Уникално местоположение сред природата, в местност Бетоловото, гр. Разлог и само на 10 км. от Банско. Чист въздух и планински разходки.

a

Специални оферти

Възползвайте се от нашите специални оферти за Спа почивка на планина с цялото семейство!

Развлечения около и в хотела

В Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог ще можете да се насладите на голям избор от развлечения. Предлагаме разнообразно СПА меню, релаксиращи вечери край огнището ни и много спортни турнири за цялото семейство. Извън хотела предлагаме конна езда, разходки с ATV и много други планински приключения. За нас е приоритет Вашата почивка да бъде напълно отпускаща и разнообразна. При направена от Вас резервация всеки един аспект от седмичната ни програма ще Ви бъде детайлно представен от екипа ни.

"Нов, модерен и уютен хотел"

Нов, модерен и уютен хотел, намиращ се в непосредствена близост до гр. Банско. Изключително вежлив и отзивчив персонал, като за мен обслужването, което получихме в Апарт хотел Сирона 3*, се доближава до 5* хотел. Страхотен хотел! Ще ви посетим отново!

Анна Тодорова

"Страхотно място за почивка"

Страхотен хотел! Изкарахме си една невероятна почивка. Добро обслужване, вежлив персонал и вкусна храна… какво повече му трябва на човек?

Петко Трендафилов

"Удобства и развлечения за всеки"

Един уикенд при вас ни зареди с положителни емоции за месеци напред! Чист хотел, с вежлив персонал! СПА зоната с джакузито и сауните са страхотни. А огнището в градината е идеално местенце за романтична вечер с любимия - огън, вино и звезди. Благодарим за невероятната почивка!

Даниела Тукева

За резервации
Локация