Козметични терапии за лице

Отдайте се на разкрасителни процедури с почистващи и хидратиращи терапии за поддържане на свеж и младежки вид на кожата, енергизиращи, детокс и лифтинг терапии за превенция и изглаждане на бръчките

СПА, красива и здрава кожа

В СПА центъра на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог можете да се поглезите с разнообразни козметични терапии за лице, подходящи за всеки тип кожа. Погрижете се за кожата на лицето си и се насладете на почистващи и хидратиращи процедури, детокс и лифтинг терапии, с висококачествена козметика!

Ритуал на чистотата THALGO за поддържане на свежия вид на кожата /45 мин./ – 45,00 лв.

Съчетанието между ребалансиращи екстракти и хидратираща маска регулира мастната секреция, осигурява дълбоко почистващо действие и намалява възпаленията, като възстановява здравия и блестящ вид на кожата, и намалява кожните несъвършенства.

Интензивна хидратираща грижа THALGO за младежки вид на кожата /50 мин./ – 59,00 лв.

Съчетавайки дълбокия ефект на морската вода с детокискиращото действие на микроелементи, морски соли и алгинатна маска, козметичната терапия SOURCE MARINE повишава нивата на хидратация и възвръща блясъка на кожата.

SPIRULINE BOOST THALGO – енергизираща и детокс терапия за превенция и изглаждане на първите бръчки /50 мин./ – 59,00 лв.

Изглаждаща терапия за лице, която се справя с първите признаци на стареене на кожата, свързани с градския начин на живот, благодарение на своята „отлепяща се“ маска, съдържаща енергизираща спирулина и морски магнезий.

Лифтинг терапия със силиций THALGO за изглаждане и изпълване на бръчките /50 мин./ – 59,00 лв.

Стареенето на кожата е свързано с понижаване нивото на силиций в кожата, придружено от липса на колаген и хиалуронова киселина. Силицият е основен структурен елемент в кожата. Без силиций, няма тъканна здравина и еластичност. Той стимулира образуването на колаген и еластин, запазва младостта и цялостта на кожата. Липсата на силиций води до сухота и появата на бръчки, което е последвано от отпускане на кожата и загуба на еластичност.

За резервации
Локация