Козметични терапии за тяло

Насладете се на детоксикиращи терапии, релаксиращи, хидратиращи и подхранващи кожата процедури

СПА ритуали за тяло

Като гости на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог, Вие ще можете да избирате между различни козметични терапии за тяло. Отдайте се на мощна детоксикираща терапия! Потопете се в релаксиращи СПА ритуали, които нежно и ароматно ще почистят кожата на цялото Ви тяло и ще я подхранят в дълбочина! Придайте кадифена мекота на кожата си, като се поглезите с нашите козметични терапии за тяло, които нежно ще релаксират, хидратират в дълбочина и ще подхранят кожата Ви! Насладете се на ефективна детоксикираща и реминализираща процедура, благодарение на която кожата възвръща своята еластичност!

Аромасеан /75 мин./ – 90,00 лв.

Мощна детоксикираща терапия, съчетаваща апликация с кал на цялото тяло, благодарение на която се премахват токисните и арома масаж с релаксиращо масажно олио, за пълно тонизиране на кожата.

Ексфолиация „Екзотичен остров“ /30 мин./ – 35,00 лв.

Релаксиращ СПА ритуал, който включва ексфолиация с бял пясък от Бора Бора, морски соли и кокосови черупки. Нежно и ароматно почистване на цялото тяло, което ще подхрани кожата Ви и ще я остави леко ароматизирана.

Оризово вълшебство /20 мин./ – 35,00 лв.

Обливане с маска с оризови зърна и екстракт от лотос, която нежно релаксира, хидратира в дълбочина и подхранва кожата ви, за да й придаде кадифена мекота.

Обвиване с кал от Мъртво море /30 мин./ – 49,00 лв.

Потопете се в дълбините на лечебните свойства на Мъртво море с ефективна детоксикираща и реминализираща процедура, която почиства кожата и възвръща нейната еластичност.

За резервации
Локация