Масажи

Насладете се на цялостни масажи за релаксация, засилване на кръвообращението и подобряване циркулацията на лимфната система! Поглезете се с частични масажи на гръб и крака! Извайте тялото си с антицелулитен масаж! Отдайте се на лечебни масажи при конкретен проблем!

СПА преживяване

Оставете се в ръцете на едни от най-добрите масажисти! Отдайте се на цялостни, частични и лечебни масажи в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог! Премахнете натрупаната умора с класически масаж! При високи нива на стрес и големи физически натоварвания се доверете на спортен масаж. Насладете се на арома масаж или анти-стрес масаж, като великолепно релаксиращо и възстановяващо средство! Извайте тялото си с антицелулитен масаж! При конкретен проблем, се възползвайте от специализирана процедура за отпускане мускулите на гърба и краката и която благоприятства опорно-двигателния апарат! Накарайте Вашето дете да сияе от щастие, като му подарите едно незабравимо приключение с нашия детски масаж! Не пропускайте да се възползвате и от различните лечебни масажи в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог!

Цялостни масажи

Класически масаж /45 мин./ – 60,00 лв.

Премахва натрупаната умора от заседналия начин на живот, както и хроничната болка в гърба и кръста. Масажът засилва кръвообръщението, подобрява циркулацията на лимфната система и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве!

Спортен масаж /40 мин./ – 70,00 лв.

Дълбокотъканен и високоинтензивен масаж, който премахва умората и подобрява гъвкъвостта на мускулите и ставите. Чрез серии от концентрирани техники, масажът действа в дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчава болките и подобрява кръвообращението. Спортният масаж е полезен при високи нива на стрес, големи физически натоварвания и за профилактика.

Арома масаж /50 мин./ – 60,00 лв.

Класическият арома масаж има не само мощен физически, емоционален и психически ефект, но също така е великолепно релаксиращо и възстановяващо средство. Ползите от арома терапията влияят на широк спектър здравословни състояния на нервната, кръвоносната, лимфната, имунната и мускулната система. В арома масажа се използват етерични масла, за които се смята, че имат лечебни свойства. Тези масла са концентрирани есенции, извлечени от цветя, плодове, семена, листа и кората на някои растения.

Анти-стрес масаж /50 мин./ – 60,00 лв.

Релаксиращ масаж за цяло тяло и глава. Прилага се на специализирани за премахване на стреса зони, благодарение на отпускащите похвати на терапевта. Чрез него напълно се неутрализира стреса, повишава се имунната защита и се нормализират обменните процеси на организма. Масажът отстранява енергийните блокажи в тялото, подобрява кръвообращението и стимулира лимфната система да отделя вредните вещества.

Частични масажи

Антицелулитен масаж /20 мин./ – 40,00 лв.

Интензивен масаж на бедра и крака. Той извайва тялото, елиминира излишните мастни натрупвания, стимулира кръвообращението, намалява задържането на вода и снема умората от мускулите, подпомага изгарянето на натрупаните мазнини.

Рефлексотерапия /20 мин./ – 35,00 лв.

Специализирана терапия, при която чрез третиране на отделни зони на повърхността на тялото, се оказва въздействие върху определени вътрешни органи и структури.

Масаж на гръб /20 мин./ – 35,00 лв.

Специализирана процедура за конкретен проблем, свързан с опорно-двигателния апарат, която обръща повече внимание на проблемните зони.

Масаж на гръб и на крака /30 мин./ – 40,00 лв.

Специализирана процедура, която спомага за отпускане мускулите на гърба и краката, помага Ви да се справите с проблема и да ходите усмихнати и изправени, релакисира и връща енергията.

Детски масаж /20 мин./ – 30,00 лв.

Накарайте Вашето дете да сияе от щастие, като му подарите едно незабравимо приключение. Препоръчителен е за засилване на имунитета, подобряване на концентрацията на децата в училище. Намалява болките в гърба и гавоболието, предизвикани от дългото стоене в поза седеж по време на часовете.

Лечебни масажи

Лимфен дренаж на крака /30 мин./ – 40,00 лв.

Терапията представлява масаж на стъпалата и подбедрицата. Действа оточно и подобрява кръвообръщението на долните крайници. Премахва умората и чувството за тежест в краката.

Рефлексотерапия /20 мин./ – 35,00 лв.

Специализирана терапия, при която чрез третиране на отделни зони на повърхността на тялото, се оказва въздействие върху определени вътрешни органи и структури.

За резервации
Локация