Подаръчен ваучер за Спа почивка или за конкретна СПА процедура в Апарт Хотел Сирона 3*

Бъдете оригинални, като правите подарък за Рожден ден, Имен ден, Юбилей, Годишнина, Сватба, Коледа и създайте преживяване, което завинаги ще остане в съзнанието и сърцето на любим за Вас човек, роднина или приятел

Подаръчен ваучер за СПА почивка в Апарт Хотел Сирона 3 * в местност Бетоловото, гр. Разлог или за релаксираща грижа в СПА центъра на хотела

Всеки обича да получава подаръци, но тръпката и усещането, да видите усмивката по лицето на любим за Вас човек, роднина или приятел, когато му подарявате подарък, е несравнимо. Затова Ви предлагаме да изберете нашите подаръчни ваучери за почивка, с които ще зарадвате любимия човек с оригинален подарък, но и ще му подарите незабравимо за него преживяване. Ще се радваме да направим престоя на скъп за Вас човек специален и запомнящ се!

Подарете ваучер за СПА почивка през делник или уикенд, или почивка за Ски сезон 2022 / 2023 в Апарт Хотел Сирона 3*, или просто зарадвайте скъп за Вас човек с конкретна СПА процедура в СПА центъра на хотела! Гарантираме Ви, че човекът, за когото ще е предназначен подаръчният ваучер, ще се почувства наистина специален, а и това ще се превърне за него в незабравим спомен. Ваучерът за почивка е перфектният подарък за Рожден ден, Имен Ден, Юбилей, Сватба, Годишнина, Коледните празници  и др.

Варианти на подаръчни ваучери за СПА почивка или за конкретна СПА процедура в Апарт Хотел Сирона 3 * и условия за тяхното използване:

•   Имате възможност да закупите подаръчен ваучер за хотелско настаняване през делник или уикенд или ваучер за конкретна СПА процедура (ваучер за масаж, ваучер за козметична процедура за лице или ваучер за терапия за тяло), както и да заредите желана от Вас сума в подаръчния ваучер.
•   За закупуване на подаръчен ваучер за СПА почивка или за конкретна СПА процедура е необходимо да се свържете с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: +359 890 97 22 77, e-mail: reservations@aparthotelsirona.com
•   След уточняване на желания от Вас подаръчен ваучер за Апарт Хотел Сирона 3 * и направено плащане по него, ваучерът се изпраща в електронен файл на посочен от Вас имейл.
•   Стойността на ваучера за подарък се калкулира по актуалните към момента на закупуването му оферти за настаняване в Апарт Хотел Сирона 3 *, актуалните цени за СПА процедури, предлагани в хотела или желаната от клиента сума, която да се зареди на името на получателя на ваучера. Разгледайте актуалните оферти за настаняване в Апарт Хотел Сирона 3 * ТУК.
•   Изисква се резервацията по ваучера за подарък да бъде направена не по-малко от 14 дни преди желаната дата за настаняване в Апарт Хотел Сирона 3 *. Хотелът си запазва правото да не предоставя настаняване в желана дата или за период, ако няма свободни помещения. Моля, за проверка на свободни помещения за желана от Вас дата или период за настаняване, свържете се с Отдел “Резервации”: моб.: +359 899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: +359 898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: +359 890 97 22 77, e-mail: reservations@aparthotelsirona.com
•   Подаръчни ваучери за хотелски престой в уикенд дни (Петък и Събота) се продават с изискване за престой от две нощувки задължително.
•   Подаръчният ваучер за СПА почивка или за конкретна СПА процедура задължително се предоставя на рецепция при настаняване в Апарт Хотел Сирона 3 *.
•   Услугите, които могат да се ползват, са посочени на подаръчния ваучер.
•   Ваучерът за подарък не може да се заменя изцяло или частично за неговата парична равностойност, както и не се връща неусвоена сума по ваучера.
•   Необходимо е да предоставите номера на ваучера за СПА почивка или за конкретна СПА процедура при направа на резервация.
•   Валидността на подаръчния ваучер е 6 /шест/ месеца от датата му на издаване. След изтичане на срока заплатените и неусвоени суми се губят от клиента. Срокът на ваучера за подарък не подлежи на удължаване.

Разгледайте нашите уютни студиа и просторни апартаменти, с които разполага Апарт Хотел Сирона 3 * и изберете най-подходящото помещение, в което човекът, на когото подарявате ваучера за почивка, ще се чувства най-комфортно по време на почивката си в уюта на Апарт Хотел Сирона 3 *, изпълнена със СПА изживяване, каране на Ски, вкусна храна, много положителни емоции и прекрасни мигове.

За резервации
Локация