Активности и развлечения

Разнообразете сивото си ежедневие! Насладете се на редица активности и развлечения около и в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог

Насладете се на редицата активности и развлечения в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог!

Отсядайки в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог, планинските разходки, вкусната храна и СПА центърът са на една крачка разстояние за цялото семейство.

Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог е заобиколен от разнообразни развлечения, които са подходящи за всяка възраст. Със своята перфектна локация Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог е отправна точка за разнообразни планински маршрути, благодарение на които ще се насладите и ще изживеете величието на Пирин планина. За удобство на нашите гости, хотелът разполага и с вътрешен паркинг за колела. Ще се радваме да посочим правилния за Вас планински маршрут според Вашите предпочитания и ниво на трудност. Уверяваме Ви, че престоят Ви в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог ще е пълноценен и различен от сивото ежедневие!

Апарт Хотел Сирона Разлог-отправна точка на редица планински маршрути

Планински маршрути

– Хижа Вихрен – Муратов връх
– Хижа Вихрен – връх Вихрен
– Хижа Вихрен – Муратово Езеро
– Хижа Вихрен – Жабешкото езеро
– Хижа Вихрен – връх Тодорка
– Екопътека „Демянишка река“
– Хижа Безбог – Попово езеро

Спортни турнири в Апарт Хотел Сирона Разлог

Спорт

– Спортен риболов
– Конна езда
– Колоездене
– Стрелба с лък
– Бадминтон
– Разходки с ATV
– Рафтинг

Събития и фестивали в района на Банско, в близост до Апарт Хотел Сирона Разлог

Събития и фестивали

Следвайте ни във Facebook страницата на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог, където ще обявяваме всяко предстоящо събитие 1 месец преди неговия старт.

СПА процедури и разнообразно СПА меню в Апарт Хотел Сирона Разлог

СПА процедури

В Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог ще можете да се насладите на руска и финландска сауна, парна баня и помещение за релакс с изглед към Национален Парк Пирин. Променяме СПА менюто си на всеки три месеца, за да предлагаме най-доброто разнообразие за Вас.

Кулинарни изкушения в бутиковия ресторант Gardens by Sirona на Апарт Хотел Сирона Разлог

Кулинарни изкушения

Заповядайте всеки ден от 07:30 ч. до 24:00 ч. в бутиковия ресторант „Gardens by Sirona“ на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог! Насладете се на нашето специално подбрано а ла карт меню и сезонните ни промоции на храни и напитки! Скоро очаквайте и Бар „3012“, където ще можете да разпуснете сред добра компания и приятна атмосфера.

Детски кът и много забавления за децтата в Апарт Хотел Сирона Разлог

Забавления за децата

В Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог сме подготвили много забавления и разнообразие за най-малките ни гости. Хотелът разполага с оборудван детски кът и разнообразна анимация за Вашите деца.

Апарт Хотел Сирона Разлог-дестинация за СПА и здраве

Здраве

В хотели „Сирона“ сме специалисти в изграждането на позитивен ефект върху здравето на нашите гости чрез туризъм. В Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог сме подготвили специални пакети за благоприятен ефект върху Вашето здраве. Запознайте се подробно с нашите специални оферти.  Осигурете си добро физическо здраве, по-добро качество на живот, овладейте стреса в ежедневието, възстановете се от натрупаната умора и изтощение чрез програмите и СПА процедурите, изготвени от нашите специалисти.

За резервации
Локация