СПА Пакети

Подарете си мечтана СПА почивка и се поглезете с различни терапии, козметични процедури и СПА ритуали

СПА наслада и релакс за тялото и душата

С предлаганите СПА Пакети в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог Вие ще имате едно неповторимо СПА изживяване. Поглезете кожата си и възстановете здравия баланс на организма си с нашата терапия СПА Пакет „Детокс“! Събудете духа и тялото си за ново начало с луксозния СПА Пакет „Сирона, при който специално разработената терапия ще възстанови жизнената Ви енергия, ще се погрижи за кожата на цялото Ви тяло и за съвършения вид на лицето Ви. Отдайте се на уникална ХАМАМ наслада! Поглезете Вас и половинката си със СПА ден за Нея и СПА ден за Него, когато ще се насладите на различни терапии, козметични процедури и СПА ритуали!

Луксозен СПА Пакет „Сирона“ /150 мин./ – 169,00 лв.

Завладяващо чувство за възстановяване на жизнената енергия с нашата специално разработена терапия, която събужда духа и тялото Ви за ново начало, чрез цялостна грижа с нежен пилинг на цялото тяло, масаж с луксозно арома масло, маска с оризови зърна, която ще придаде копринена мекота на кожата Ви и разбира се, ще се погрижим и за съвършенния вид на лицето Ви с финалната интензивно хидратираща терапия за лице.

СПА Пакет „Детокс“ /50 мин./ – 70,00 лв.

Поглезете кожата си и възстановете здравия баланс на организма си с нашата терапия. Включва нежно обливане на цялото тяло с кал и рефлексотерапия – специална терапия, при която чрез третиране на определени зони на повърхността на тялото, се оказва въздействие върху определени вътрешни органи и структури.

ХАМАМ наслада /90 мин./ – 110,00 лв.

Уникален СПА ритуал, започващ с нежна ексфолиация на цялото тяло с пилинг с аромат на ванилия и тиара, последван от обливане на тялото с кал от Мъртво море и приключващ с хамам масаж. Специална терапия, влияеща върху енергийната обмяна на клетките и предотвратяваща дехидратацията на организма. Стимулира елиминирането на токсини и участва в енергийния обмен.

СПА ден за Нея /150 мин./ – 159,00 лв.

Завладяващо чувство за възстановяване на жизнената енергия с нашата терапия, която събужда тялото и духа Ви за ново начало чрез цялостна грижа от ексфорираща терапия „Екзотичен остров“, класически масаж, обливане с маска с оризови зърна с хидратиращ ефект, Ритуал на чистотата за лице и финализиращ с освежителна напитка.

СПА ден за Него /130 мин./ – 140,00 лв.

Ритуал, който балансира енергията и възвръща хармонията на изтощения от съвременния начин на живот мъж. Процедура, богата на витамини и антиоксиданти. За начало, ще се насладите на хамам, последван от класически масаж, специална терапия за лице, подходяща за мъжка кожа и финализиращ с освежителна напитка.

За резервации
Локация