СПА процедури

Доверете се на опитните СПА терапевти в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог и се насладете на ексфолиращи и подхранващи терапии за тяло, успокояващи и хидратиращи маски за лице и се отдайте на релаксиращи и лечебни масажи, които ще Ви накарат да се завърнете към ежедневието си отпочинали и презаредени

СПА и пълен релакс

Насладете се на различни СПА процедури в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог! Разходка из нашето СПА меню ще Ви накара да се докоснете до един нов свят, в който ще се насладите на различни СПА ритуали, терапии и процедури, вдъхновени от природата и с внимателно подбрани продукти. Избирайки процедура, Вие избирате да се потопите в букет от космополитни усещания: модерни, високотехнологични терапии за лице и тяло, както и масажи с натурални масла. Изживяванията и усещанията, които ще получите в нашия СПА център, ще бъдат кулминацията на почивката Ви в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог и една от причините да се върнете отново при нас. Направете своя личен избор и се доверете на нашите опитни СПА терапевти, които ще се погрижат за Вас и ще направят почивката Ви незабравима! Нека заедно изградим хармония с Вашето здраве благодарение на предлаганите СПА процедури в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог! Очакваме Ви!

СПА етикет - как да използваме всички позитиви на СПА центъра?

За да се възползвате максимално от Вашето СПА преживяване в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог и да подкрепите ползите от Вашето лечение, препоръчваме да пристигнете 30 мин. преди планираното за Вашата процедура време, за да се насладите на нашите привлекателни мокри зони, съставени от джакузи, парна баня, Финландска и Руска арома сауна. За Ваше удобство, използвайте халата и кърпата от стаята си. Препоръчително е да не използвате мобилния си телефон, таблет или лаптоп, докато се наслаждавате на преживяването в СПА центъра. Силно препоръчваме да не се консумира алкохол преди посещение в СПА зоната ни. Желателно е да ограничите приема на храни поне един час преди посещението Ви в СПА центъра. Не забравяйте да информирате Вашия СПА терапевт, ако имате някакъв здравословен проблем в момента или история на заболяване, с което трябва да се съобрази. Очакваме нашите най-малки гости до 14-годишна възраст, да бъдат придружени от възрастен.

За резервации
Локация