Удобства

Планински разходки, разнообразни активности за цялото семейство, вкусна храна и СПА процедури Ви очакват в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог

Гарантиран Релакс

Отдайте се на една пълноценна и спокойна почивка в полите на Пирин Планина! В Апарт Хотел Сирона 3 * ще можете да разнообразите ежедневието си и да разпуснете напълно. Планинските разходки, вкусната храна и СПА центърът в хотела са на една крачка разстояние за цялото семейство. Като наши гости ще можете да се възползвате от редицата удобства в Апарт Хотел Сирона Разлог.

Удобства

Високоскоростен Wi-Fi
Hotel office
Безплатен Паркинг
Транспорт до СКИ станция гр. Банско
СКИ гардероб
Мини маркет
Детски кът
Кухня във всяко помещение
СПА център
Фитнес
Игрална зала
Ресторант
Помещение за багаж

Допълнителни удобства

•  Гъвкави условия при организиране на корпоративни събития.

•  Предлагаме специални пакети за домашни любимци – престоят в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог на Вашето куче е разрешен с доплащане 15 лв. на вечер. Отделно на рецепция се заплаща възвръщаем депозит в размер на 100,00 лв. Депозитът се използва за покриване на нанесени от домашните любимци щети, само в случай, че има такива. Депозитът се връща на госта при напускане. При резервация моля, да конкретизирате породата на Вашето куче, за да Ви предоставим подходящо помещение. Запознайте се с изискванията, преди да резервирате своя престой с домашен любимец в Апарт Хотел Сирона 3 * в Разлог.

Мерки против COVID-19

Бъдете сигурни, че спазваме всички противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19. Ние се грижим за запазването на здравето на нашите гости и служители, за да бъдем заедно в безопасна среда.

Резервирайте

За резервации
Локация