Често Задавани Въпроси

Допълнителни услуги, доплащания, промяна или отмяна на резервация, възстановяване на депозити в Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог

Доплащания

Моля, да разгледате избраната от Вас оферта за настаняване, където са описани всички условия за допълнителни услуги. Свържете се с Отдел "Резервации" от 09:00 ч. до 18:00 ч. всеки ден на тел.: моб.: 0899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: 0898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: 0890 97 22 77, e-mail: reservations@aparthotelsirona.com

Промяна на резервацията

Можете да промените резервацията си по всяко време, не дължите депозит. Това не важи при празнични пакети, като условията са упоменати във всяка оферта.

В случай на отказ за настаняване от страна на хотела

Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог запазва правото си да отказва запитвания за резервации при липса на свободни помещения. При възникване на форсмажорни обстоятелства или забрана за търговска дейност, Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог издава ваучер с валидност 24 месеца или възстановява сумата на клиентите си при наличие на направен депозит.

Как да отменя резервацията си?

За отмяна на резервация моля, да се обърнете към Отдел "Резервации" от 09:00 ч. до 18:00 ч. всеки ден на моб.: 0899 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: 0898 97 22 77 (може да се свържете с нас и по Viber), моб.: 0890 97 22 77, e-mail: reservations@aparthotelsirona.com

Възстановяване на депозити

Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог запазва правото си да не възстановява направени депозити 3 дни преди датата на настаняване и при неосъществено пристигане на територията на хотела. В случай на вина от страна на Апарт Хотел Сирона 3 * Разлог за непълноценно настаняване на клиенти с направен депозит, хотелът издава ваучер за определената сума със срок от 24 месеца или възстановява сумата на клиента.

Чупливост от страна на клиента

При установени щети, нанесени от госта на хотела, стойността на щетите ще бъдат добавени към сметката на стаята според цените за чупливост, намиращи се на Рецепция.

Специални оферти и отстъпки

Следете ни за специалните оферти и отстъпки тук в страница "Оферти" на сайта или на нашата Facebook страница. Винаги сме на разположение, за да Ви предложим оферта, подходяща точно за Вас.

Не намерихте отговор на въпроса си? Пишете ни!

    За резервации
    Локация